Techniek & trends

Kabelmanagement – verbeterd ontwerp, betere installatie en reiniging

Goed ontworpen kabelmanagement is een eerste vereiste voor uw oplossing om te kunnen profiteren van een aantal voordelen, of u nu beweging in chirurgiestoelen, röntgenapparatuur of andere geavanceerde medische apparatuur installeert.

Kabelmanagement in de hefkolom LC3 van LINAK® is goed doordacht. Ten eerste maakt goed kabelmanagement montage en installatie veel gemakkelijker. De kolom is veel gemakkelijker te reinigen door de kabels door de kolom te laten lopen. De verborgen kabels helpen in feite om het niveau van bacteriën te verlagen, wat vaak van cruciaal belang is in ziekenhuizen en andere behandelomgevingen. Tot slot wordt uw elegante ontwerp in hoge mate verbeterd.

De kabels die worden gebruikt met de LC3 – twee- of drietraps – zijn alleen zichtbaar waar verbinding met andere producten of het elektriciteitsnet is vereist. Dit heeft op geen enkele wijze een negatieve invloed op de systeemflexibiliteit en beperking van het aantal ontwerpopties – integendeel.

Tot twee kabels door de kolom en diverse verschillende ontwerpen van de boven- en onderplaat bieden ruimte aan veel verschillende ontwerpen van de toepassing. De kabelopties van de LC3 omvatten in feite meer dan 30 combinaties, met inbegrip van netsnoer, handbediening, motorkabel en een geaard profiel.

Gemakkelijk, snel, elegant en eenvoudig te reinigen!

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.