Techniek & trends

LINAK – veel meer dan alleen maar een leverancier

Er is een plaats waar u alles kunt krijgen wat u nodig hebt voor uw verstelbare toepassing in de gezondheidszorg. Wij hebben het breedste productassortiment van de markt en vormen een smeltkroes van advies, ondersteuning, kennis, marktinzichten en technologische vaardigheden. En het beste van dit alles is: deze plaats is vanaf overal ter wereld toegankelijk.

Stel u eens voor dat u samenwerkt met een leverancier die u niet alleen de beste onderdelen levert, maar die ook de trends op de markt begrijpt en die omarmt? Of wat te denken van een partner die u helpt bij het zoeken naar de beste oplossingen – die standaard of geavanceerd zijn?  Kies een fabrikant die complete systemen voor elektrische beweging ontwerpt, ontwikkelt en bouwt, en die wereldwijd lokale ondersteuning en service biedt. En profiteer van zakendoen met een innovator met meer dan 35 jaar ervaring en met een uitgebreide productenportfolio van hoogwaardige en grondig geteste producten.

Dat is LINAK®. Wij zijn dat allemaal!

Flexibele systeemoplossingen voor individuele behoeften
Het productassortiment van LINAK is zeer groot. Dat is geen toeval. Uit onze ervaring weten wij dat geen twee oplossingen identiek zijn. Als het gaat om geavanceerde medische apparatuur, dan biedt LINAK een brede verscheidenheid aan systeemoplossingen die complexe beweging, precieze en intuïtieve bediening en een rijkdom aan waardeverhogende functies bestrijken. Dit alles maakt het voor u mogelijk om exact de gevraagde toepassing te ontwerpen met slechts één leverancier voor de elektrische beweging.

LINAK is een wereldwijde one-stop-shop
Al enkele decennia is ‘luisteren naar onze klanten’ het recept voor succes bij LINAK. We zijn meer dan alleen maar een leverancier van producten, en bieden u samenwerking tijdens de gehele ontwikkelingsfase, tests en integratie van de toepassing. Via meer dan 30 plaatselijke kantoren van ons overal ter wereld bieden wij een constante ondersteuning en service – ook nadat het project is geïmplementeerd. Wanneer u LINAK als uw partner kiest, dan haalt u ervaring van tientallen jaren in huis en kunt u specifieke knowhow van de toepassing in uw oplossingen inbouwen.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.