Contact us here
Nieuws 26 mei 2020

Handbediening HB190 met meerdere knoppen, perfect voor geavanceerde beweging

LINAK introduceert een gloednieuwe handbediening die complexe beweging in verstelbare medische apparatuur gemakkelijker dan ooit maakt. De HB190 is uitgerust met 19 knoppen, 21 LED's en heel veel handige functies die eenvoudig kunnen worden bediend – allemaal binnen handbereik.

HB190

Geavanceerde medische apparatuur bevat vaak een verstellingssysteem dat uit diverse actuatoren en extra functies bestaat. Bewegingspatronen in bijvoorbeeld operatietafels of ziekenhuisbedden kunnen tamelijk complex zijn, en het welzijn van patiënten hangt vaak af van snelle en precieze verstelling van de toepassing.

De nieuwe LINAK® handbediening HB190 geeft de professionele zorgverlener een snel en logisch overzicht van de meerdere bewegingsopties van de toepassing en vele extra functies, alles-in-één oplossing.

19 knoppen en 21 LED's
De HB190 is in feite ontworpen om de gebruiker te helpen bij het navigeren van alle mogelijke bewegingspatronen van de toepassing, met een minimale inspanning. De 19 knoppen, 21 LED's en intuïtieve pictogrammen leiden de gebruiker snel naar de juiste activiteit en vergroten op doeltreffende wijze het comfort van de patiënt en de efficiëntie van het personeel. De indeling kan worden aangepast aan uw specifieke toepassing.

Vergroot de veiligheid rondom de toepassing
Voor medische toepassingen met een batterijoplossing is de HB190 uitgerust met een indicator van de batterijstatus, zodat volledige functionaliteit is gewaarborgd wanneer de toepassing wordt bewogen. Deze functie herinnert personeel eraan dat de batterijen verwisseld of opgeladen moeten worden voordat de patiënt wordt bewogen. Dit stelt personeel ook in staat om te werken zonder bang te hoeven zijn dat zij over stroomkabels struikelen, terwijl de volledige functionaliteit van het apparaat blijft behouden.

Profiteer van een toekomstbestendige handbediening
Het belang van goede hygiëne blijft in de gezondheidszorg een topprioriteit. Daarom zijn veel producten van LINAK geclassificeerd als IPX6 Washable DURA™, zodat zorgpersoneel de gehele toepassing – steeds opnieuw – in de machine kan wassen met warm water en sterke reinigingsmiddelen. Hieronder valt ook de nieuwe HB190, die met alle wasbare OpenBus™ systemen van LINAK werkt. Deze handbediening is ook uitgerust met een verwisselbare kabel en een magneetvergrendeling, zodat zorgpersoneel functies kan activeren die anders vergrendeld zijn om onbedoelde beweging te voorkomen. Deze toekomstbestendige handbediening is in feite ontworpen en gebouwd om jarenlang mee te gaan.

Als u meer wilt weten over de HB190 of de vele mogelijkheden die u hebt met onze OpenBus actuatorsystemen, neem dan contact op met de LINAK vestiging in uw regio.   

 

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen