Contact us here
Nieuws 5 juli 2022

Bescherming voor de eerste lijn

COVID blijft bestaan. Daarom blijft ook de behoefte aan hygiëne in de huidige zorgomgevingen zeer groot. Met LINAK Protect™ blijven wij oplossingen ontwikkelen voor vermindering van microbiële infecties die het gevolg zijn van besmette oppervlakken. De nieuwste toevoeging aan onze portfolio brengt de strijd naar de eerste lijn en voegt een extra beschermlaag toe aan producten die eindgebruikers het meest hanteren – en die het grootste risico op kruisbesmetting inhouden.

LINAK Protect™ - Handen van artsen aan de rail van ziekenhuisbedden.

Minimalisatie van risico's op elk contactpunt

De handbediening HB80 en ACO voor begeleiders hebben nu een speciaal behandeld oppervlak met een antimicrobieel additief. In combinatie met bestaande wasbeurtprocedures kan deze extra beschermlaag een negatieve invloed uitoefenen op bacteriën die de oppervlakken van de apparaten kunnen verontreinigen. Antimicrobiële bescherming vormt een belangrijke aanvulling op elk hygiëneregime in de eerste lijn en werpt een extra barrière op tegen infecties.

Onderdeel van een groter geheel

Natuurlijk kan alleen antimicrobiële bescherming kruisbesmetting niet stoppen. Maar in combinatie met standaardmethoden zoals regelmatig handen wassen, afvegen, en wassen en desinfecteren, kan dit bijdragen aan vermindering van infectiegevallen. Als onderdeel van de LINAK Protect™ portfolio vergroot deze oplossing de bescherming vanaf het allereerste contactpunt.

Een voortdurende inzet voor hygiëne

Al meer dan 25 jaar helpen we infecties op afstand te houden met producten die bestand zijn tegen veelvuldig wassen en desinfecteren – en enkele jaren terug legden we de lat hoger voor duurzame hygiëne met ons assortiment DURA™-componenten, die 5x duurzamer zijn dan de bestaande normen vereisen. Voor wasbeurten tot reiniging in tunnels ontwikkelen we oplossingen die microbiële infectie als gevolg van verontreinigde oppervlakken minimaliseren. Onze nieuwe hangers met antimicrobiële bescherming zijn de nieuwste stap in onze voortdurende inzet om de uitdagingen in de gezondheidszorg van morgen aan te gaan.

Ga voor meer informatie over de oplossingen van LINAK Protect™ naar: www.linak.com/washability

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen