Techniek & trends

Hoe het ontwerp van hefkolommen van invloed is op de uitstraling van moderne bureaus op kantoor

Aangezien zit-sta bureaus een geïntegreerd onderdeel van moderne kantooropstellingen worden, neemt de vraag naar aanpasbare ontwerpen toe. Ontwerpers en fabrikanten willen graag systemen die flexibel maar wel gemakkelijk te integreren zijn en individuele ontwerpopties bieden, variërend van kolomvormen tot kleuren en speciale prestatievereisten.

Het belang van een mooi ontwerp speelt een steeds grotere rol voor moderne kantooromgevingen. Bedrijven en hun werknemers willen graag meubilair dat niet alleen functioneel is maar ook overeenstemt met hun bedrijfscultuur, inspirerend werkt en in overeenstemming is met de visuele identiteit van het bedrijf.

Het is niet meer dan logisch dat LINAK® deze trend ondersteunt, zodat fabrikanten flexibel kunnen blijven en gebruik kunnen maken van het brede bureausysteemprogramma van LINAK.

Kies de vorm die u wilt
Bureausystemen van LINAK® kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd. Dit stelt u, als fabrikant, in staat om uzelf de vraag te stellen: Wat is mijn stijl? Welk karakter wil ik geven aan mijn bureau-ontwerp? 
De vele verschillende hefkolommen van LINAK worden geleverd in diverse vormen en groottes. Dus welke stijl u ook wilt, er zit altijd wel iets voor u bij. Kies uit rechthoekige, ronde, ovalen of vierkante profielen, versies met 2 of 3 fasen met een normale setup of ondersteboven ontwerp.

Meer technisch gezien is er een grote variatie aan opties beschikbaar als het gaat om personalisering van uw hefkolommen. U kunt verschillende beugels of een ingebouwde Anti-Collision™ -sensor toevoegen, of de belastingcapaciteit verhogen van een standaardbelasting (800 N/poot) naar een zware belasting (1200 N/poot).

Hoe het ontwerp van hefkolommen van invloed is op de uitstraling van moderne bureaus op kantoor

Laat uw echte kleuren zien
De trend beweegt zich naar unieke ontwerpen, en unieke bureau-ontwerpen vragen om unieke opties. Producten van LINAK® voor bureaus worden geleverd in drie standaardkleuren: zwart, grijs en wit. Deze gaan naadloos op in elk bureau-ontwerp.

Als u echter een bureau wilt ontwerpen met een systeem in uw eigen kleuren, kunnen alle hefkolommen en voeten natuurlijk ook in uw voorkeurskleuren met bepaalde voorwaarden worden geleverd.

 
DL PLUS

Zorg voor een verfijnd ontwerp
Als u op zoek bent naar een extra verfijnd ontwerp, biedt LINAK een selecte reeks hefkolommen in een DL PLUS™-variant.  Deze is momenteel beschikbaar voor de rechthoekige kolommen  DL6 en DL5 en de vierkante kolommen DL19 en DL18. Bij deze optie zijn hefkolommen geproduceerd met speciale aandacht voor zichtbare details. Deze ontwerpvariant geeft DL PLUS-hefkolommen onzichtbare glijkussens en elegante randen.

 

Als u meer wilt weten over bureausystemen van LINAK® en hoe u deze integreert in uw ontwerplijn, neem dan contact op met uw lokale LINAK vestiging.

 
DL PLUS Verfijnd ontwerp voor hefkolommen play-icon

DL PLUS: Verfijnd ontwerp voor hefkolommen

Bestanden

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

Focus op kantoorbureaus

Elektrische aanpassing van kantoorbureaus sluit naadloos aan bij dynamische werkwijzen en de nieuwe aanpak van werk.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.