Contact.ContactUsHere
Techniek & trends

Verlicht de weg voor een betere gebruikerservaring – gewoon schudden!

De ingebouwde schudbare zaklamp in de Advanced-edities van de HC40 is slechts één van de manieren waarop verlichting een handbediening nóg gebruikersvriendelijker kan maken. Bij ons streven om systemen gebruikersvriendelijker te maken voor de algemene consument, hebben wij ook een manier gevonden om in het ontwerp een knop te elimineren! Wees verlicht en ontdek hoe de dingen waarvan u nooit had gedacht dat verlichting het verschil zou kunnen maken, een belangrijke en integrale rol spelen om de HC40-familie supergebruikersvriendelijk te maken – zij het achtergrondverlichting in knoppen, verlichting in het display of andere vergelijkbare functies.

Wij hebben allemaal gevoeld dat met de introductie van de smartphone de dingen zouden gaan veranderen. Onze behoefte aan meer functionaliteit kon plotseling worden vertaald in apparaten met meer dan één enkele functie. Deze verandering werkte door naar andere gebieden van ons dagelijks leven, van afstandsbedieningen die de lampen thuis en uw entertainmentinstallatie regelen en naar onze markt waar consumenten meer verwachten van een handbediening voor verstelbare bedden.

De resultaten van onze uitgebreide enquête laten zien dat consumenten de JUISTE functies willen in een handbediening. Niet 27 functies en 27 corresponderende knoppen. Met andere woorden: de wens is dat u functies heeft die u in die specifieke situatie wilt, maar niets meer. Elke producent van consumentengoederen zou er in wezen naar moeten streven om tussen eenvoud en functionaliteit die juiste balans te vinden. Wij zijn van mening dat wij de balans hebben gevonden met onze HC40 FRAME™ Advanced en HC40 TWIST™ Advanced.

Maak het gemakkelijk – Schud hem!

De zaklampfunctie is een van de vele geïntegreerde functies van de Advanced-edities van de HC40-handbedieningen. Bij handbedieningen met een zaklampfunctie wordt de zaklamp gewoonlijk ingeschakeld met weer een andere knop. Maar wat als je een knop zou kunnen elimineren? Wat als je de handbediening zo zou kunnen maken dat deze er nóg strakker zou uitzien en nóg gebruikersvriendelijker zou zijn als je hem gebruikt? Het stellen van deze vragen heeft geresulteerd in de schudbare zaklamp.

Door technologie toe te passen die bekend is van smartphones, kan de HC40 Advanced tweemaal zachtjes zijwaarts worden geschud om de schijnwerper in te schakelen. Echt héél eenvoudig.

Op deze manier hoeft de consument de HC40 alleen maar op te pakken, tweemaal zachtjes zijwaarts te schudden en daarna in het donker zijn of haar weg te vinden zonder de partner wakker te hoeven maken.

De schudbare zaklamp op de versies van de HC40 Advanced elimineert een knop in het ontwerp, en maakt hem nóg gemakkelijker in het gebruik.

Snelle tip!

Moet u uw weg vinden in het donker?

Schud de HC40 Advanced eenvoudigweg tweemaal zijwaarts en de zaklamp verlicht de weg!

 

Behoudt automatisch energie

Nu 1 minuut schakelt de zaklamp zichzelf uit. Dit is om energie te behouden en de mogelijkheid te elimineren dat de zaklamp wordt ingeschakeld en de batterij gedurende de nacht leegloopt. Schud de handbediening eenvoudigweg nogmaals tweemaal zijwaarts om de zaklamp weer aan te zetten.

Alternatieve tekst: Houd de indicator van de vermogenscapaciteit in de HC40 Advanced langer in het groen
 

Verlichting zit in de details

In overweging nemend dat slaapkamers gewoonlijk donkere omgevingen zijn, speelt verlichting een belangrijke rol in de gebruikerservaring en algemene bruikbaarheid van een handbediening. Daarom heeft de HC40-familie vier belangrijke functies die zich richten op gebruikersvriendelijkheid:

  • Achtergrondverlichting in knoppen tijdens gebruik – waardoor het gemakkelijker is om knopfuncties te zien.
  • Aanpasbaar display – dat wil zeggen: de helderheid van het scherm wordt aangepast aan de omringende omgeving.
  • Gaat bij aanraking kortdurend branden – raak het even aan om in de nacht de tijd te controleren.
  • Knop voor verlichting onder het bed gemakkelijk te vinden.
Aanpasbaar display waarbij achtergrondverlichting in knoppen en het display zich aanpassen aan de omringende omgeving.

Het aanpasbaar display en de achtergrondverlichting in de knoppen zorgen voor een maximale bruikbaarheid in het donker.

Verlichting onder het bed creëert een gedimde verlichting onder het bed om de gebruiker discreet te begeleiden zonder de partner te storen.

Verlichting onder het bed creëert een gedimde verlichting onder het bed om de gebruiker discreet te begeleiden zonder zijn of haar partner te storen.

 

Met de introductie van de HC40 Advanced edities bieden wij handbedieningen voor uw exclusieve bedlijn, die kunnen worden aangepast aan uw merken en een natuurlijk onderdeel kunnen vormen van een mooi bed. Met andere woorden: met een systeem van LINAK® kunt u nu een bed bieden met betekenisvolle handbedieningsopties met een prachtige balans tussen ontwerp en functionaliteit.

play-icon

Verlicht de weg voor een betere gebruikerservaring met de handbediening HC40 voor verstelbare comfortbedden

HC40 hoe u de zaklamp aan doet play-icon

HC40 Advanced: Aan of uit doen van de zaklamp

LINAK handbediening HC40 TWIST™ voor verstelbare comfortbedden play-icon

LINAK handbediening HC40 TWIST™ voor verstelbare comfortbedden

LINAK handbediening HC40 FRAME voor verstelbare comfortbedden play-icon

LINAK handbediening HC40 FRAME™ voor verstelbare comfortbedden

Bestanden

HC40 FRAME™

Dit is een nieuwe generatie handbedieningen voor verstelbare comfortbedden - ontworpen met u in gedachten. Met het metallic frame zien de HC40 FRAME™ uitvoeringen er anders uit dan de tegenhangers van de HC40 TWIST™.

HC40 TWIST™

Dit is een nieuwe generatie handbedieningen voor verstelbare comfortbedden - ontworpen met u in gedachten. Met de unieke gedraaide vorm zien de HC40 TWIST™ uitvoeringen er anders uit dan de tegenhangers van de HC40 FRAME™.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.