Contact us here
Engineers regelen en verstellen elektrische I/O-actuator

Een flexibele I/O™-interface voor flexibele geesten

 - ideaal voor een breed scala aan industriële toepassingen

De I/O-actuator van LINAK® is de definitie van flexibiliteit. De I/O-actuator biedt met zijn bewegingsbereik een keuze uit input control (input controle) en output control (data gegevens) eindeloze aanpassingsmogelijkheden om je volledige controle te geven over de exacte functies die je nodig hebt. Innovatie vertaalt zich in actie met input opties waarmee de elektrische actuator perfect wordt afgesteld en bestuurd, terwijl data gegevens waardevolle inzichten geven in de prestaties van toepassingen.

 

Maak je bewegingsoplossing op maat

De I/O-actuator van LINAK brengt je naar een hoger niveau van innovatie en prestatie, met producten van betere kwaliteit. Met een I/O-actuator heb je volledige controle over de lineaire beweging hiervan. Met aanpassing en besturing van de actuator kan je de beweging nauwkeurig afstemmen op je projectbehoeften. En wanneer je begint met productie krijg je een op maat gemaakte actuator die is afgestemd op de exacte specificaties die je hebt gedefinieerd in je ontwikkelingsproces.

 

Sneller van een goed idee naar effectieve werking

Met de baanbrekende flexibiliteit van een universele I/O-interface van LINAK breng je innovatieve actuatorideeën gemakkelijker en flexibeler tot leven. Het begint allemaal met efficiënte prototyping – een proces van vallen en opstaan. De uitgebreide I/O-functies bieden de flexibiliteit om je software-instellingen steeds opnieuw te configureren en te testen, zonder dat je telkens een nieuw prototype hoeft aan te vragen. Met I/O maak je actuatoroplossingen die precies op maat zijn en zich kenmerken door verbeterde diagnostiek en betrouwbare inzetbaarheid.

 
Animatie I/O-tijdlijn
 
 

De actuator van je keuze: Dezelfde kwaliteit, verschillende niveaus

Niet elk project vraagt om het volledige scala aan I/O-opties. Daarom kan je kiezen uit drie functionaliteitsniveaus: Basic, Full en Customized.

Met I/O Basic krijg je alle voordelen van IC met de geïntegreerde H-brug. Wanneer je I/O Full kiest, kan je testen en leren terwijl je alle functies van I/O verkent. Met I/O Customized neem je beslissingen op basis van het geleerde. Hier zijn de functionaliteit en het ontwerp vooraf geconfigureerd om aan je behoeften te voldoen.

 
 
 

Basic
Basisfunctionaliteit met alle voordelen van IC

Full
Alle functies verkennen met een volledige versie

Customized
Vooraf geconfigureerd op basis van je behoeften – zowel functionaliteit als ontwerp


 

Actuator Connect™- configurator
- Bekabelde of draadloze BLE®-verbinding

Vinkje-pictogram

Vinkje-pictogram

Vinkje-pictogram

 

Upgrade naar Full-versie
- Rechtstreeks in Actuator Connect™

Vinkje-pictogram

Vinkje-pictogram

 


Diagnostiek-pictogram
  

Vergrendelingspictogram

Vergrendelingspictogram


Bewakingspictogram
  

Vergrendelingspictogram

Vergrendelingspictogram


Parallel-pictogram
  

Vergrendelingspictogram

Vergrendelingspictogram


Pictogram positiefeedback
  

Vergrendelingspictogram

Vergrendelingspictogram


Afschermingspictogram
  

Vergrendelingspictogram

Vergrendelingspictogram


Meer opties

 

Een showroom met geavanceerde functies voor je toepassing

Oefen controle uit, configureer parameters en bewaak het gedrag van de actuator via Actuator Connect™ na installatie van de configurator op je PC.

Met de configurator kan je de actuatoren aanpassen met de exacte functies die nodig zijn, terwijl je volledige controle krijgt over de lineaire beweging hiervan.

Hieronder volgt een overzicht van een aantal configuratieopties die Actuator Connect biedt. Dit kan helpen om een maatoplossing te vinden die beantwoordt aan je eisen en soepel kan worden geïntegreerd in je toepassing.

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onderlicentie.

IC Integrated Controller™

De ingebouwde interface-opties zijn een van de vele voordelen van onze actuatoren met IC Integrated Controller

Ontdek meer

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.