Vier belangrijke trends in de gezondheidszorg

Internet of Things
De mogelijkheid om gegevens te verzamelen over de prestatie van hulpmiddelen en over activiteit van patiënten rondom de toepassing, zal ertoe leiden dat onze benadering ten aanzien van zorg verandert. Personeel in de gezondheidszorg kan verzamelde gegevens gebruiken om de efficiëntie van hun werk en de kwaliteit van patiëntenzorg te verbeteren.
Lees meer

 
 
Vier belangrijke trends in de gezondheidszorg

Waardigheid en onafhankelijkheid
Nieuwe technologieën maken de weg vrij voor de ontwikkeling van hulpmiddelen, die tegemoet komen an de wens om onafhankelijk te blijven voor ouderen en gehandicapten. Ontwerp en functie van deze producten zijn belangrijk, de prijs is niet essentieel.
Lees meer

 
 
Vier belangrijke trends in de gezondheidszorg

Obesitas
Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie worden mensen steeds zwaarder. Dit houdt in dat ook steeds meer behoefte is aan hulpmiddelen in de gezondheidszorg die optimaal presteren wanneer zwaardere lasten moeten worden gedragen. In veel gevallen moet opnieuw worden nagedacht over de onderdelen van producten. Tegelijkertijd mag dit geen negatieve invloed uitoefenen op de werkomgeving en ergonomie van het personeel in de gezondheidszorg.
Lees meer

 
Vier belangrijke trends in de gezondheidszorg

Meer ouderen
Er komen steeds meer ouderen bij, en dit zal nog tot ver in de toekomst voortduren. Dit stelt de gezondheidszorg voor een grote uitdaging. Er zijn gelukkig nieuwe technologieën en innovatieve oplossingen die het leven van zowel ouderen als verzorgend personeel kunnen verbeteren.
Lees meer

 

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.